top of page

Een lang verhaal......mijn verhaal
Ik heb me altijd laten inspireren door
herinneringen en mijn persoonlijke
ervaringen en emoties....

Il pranzo della domenica, la tavola
apparecchiata e la famiglia riunita
(Zondagslunch, de tafel gedekt en de familie
verenigd)

 

 

A casa di un siciliano non ti senti mai un ospite, ma uno di famiglia

In een Siciliaans huis voel je je nooit een gast, maar deel van de familie

De geuren van lekker eten komen uit de
keuken, waar oma en mama in de keuken bezig waren met het bereiden van de lunch. Wij, nog kleine kinderen, keken nieuwsgierig naar de mannen die het vlees braadden. Er stond een hele lange tafel. En om één uur 's middags zat iedereen aan die tafel. De lunch was hét moment om met het hele gezin samen te genieten van lekker eten. Dit was een magisch moment waarop je al je zorgen vergat…. En dus wil ik die traditie en emotie ook naar Nederland halen.

Il cibo è poesia , odori e ricordi....
Eten is poëzie, geuren en herinneringen....


Bij Italian Kitchen Club staat kwaliteit voorop. Alles wat uit de keuken komt, wordt ter plekke bereid met verse ingrediënten. Elke dag maak ik persoonlijk de tiramisu, de ragù, de aubergine parmigiana, het verse deeg en nog veel meer... Zo kan bijvoorbeeld genoten worden van een echt vers gemaakte risotto tijdens mijn diners, die ik exclusief organiseer voor de leden van Italian Kitchen Club.

336550452_188762570544918_3155070713883780909_n_edited.jpg
foto-fb.jpg

Le tradizioni vanno tramandate
Tradities moeten worden doorgegeven


In Italië wordt de kennis van de eeuwenoude traditionele keuken doorgegeven van moeder op dochter en van vader op zoon. Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen en de familierecepten worden gezien als een ware schat. Ik hield al van koken en keek met vooruitziende blik, hoe mijn oma en moeder kookten. Ik probeer u dan ook de sfeer van 'la dolce vita' te laten inademen. Bij mij kunt u vertrouwen op een goed gerecht uit de traditionele Italiaanse keuken of een voortreffelijke pinsa, waardoor u het gevoel heeft aan tafel te zitten in Italië. De geuren uit de keuken zullen hier zeker aan bijdragen.

Il cibo e sacro
Het eten is heilig


Lunch en diner zijn heilige momenten voor elke Italiaan. Dan verdwijnt het hectische werkleven naar de achtergrond en neemt men tijd voor zichzelf en het gezin. Genieten van de mensen om je heen en wat er voor je staat. De kwaliteit van het eten is hoog, dat spreekt voor zich. Ik wil dit graag met u delen. Het effect van een rustmoment, waarin u zich ook even focust op uzelf en uw eten. Buon Appetito!

bottom of page