top of page
Ontwerp_zonder_titel_AdobeExpress.gif
Kopie_van_Ontwerp_zonder_titel_AdobeExpress.gif

Club Diner: eten bij Carmen

Ik bied u de mogelijkheid om een culinaire wereld te betreden, op z'n Italiaans.

Italian Kitchen Club is een unieke en exclusieve club. Het begrip "tavolata" staat centraal. Het is een lange tafel, waar u samen met ons en andere leden geniet van mijn gerechten en verhalen deelt.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wordt lid om meer te weten te komen!

tavolata4bbb.jpg
Pierro.jpg

Missie en visie van Carmen
Bij het bereiden van mijn gerechten voor mijn diners laat ik me inspireren door jeugdherinneringen, zoals die van de zondagse lunch met het voltallige gezin aan de gedekte tafel.

Voor ons Italianen is eten poëzie, geuren en herinneringen. Culinaire tradities geven we door. Dus ik heb mijn familierecepten zoals mama's lasagne en oma’s tagliatelle gekregen.

Neem plaats voor een reis van smaken en laat u zich verrassen en verwonderen door de Italiaanse sfeer en smaak!

Afhaalmenu

Mijn specialiteiten zijn Siciliaanse gerechten op basis van pistache en aubergines. De rigatoni al pistacchio zijn spectaculair en de pinsa met mortadella en pistachepesto  buitengewoon. Wilt u een uniek dessert? De cannolo met ricotta of pistacchio is  echt geweldig.


Elk gerecht maak ik met liefde en aandacht. Mijn pinsa's bereid ik traditioneel met de beste Italiaanse meelsoorten. Om het beste resultaat te krijgen laat ik het deeg heel lang rijzen, tot wel 72 uur. Voor het koken en bakken gebruik ik alleen verse ingrediënten. Heeft u trek gekregen en bent u benieuwd naar wat Italian Kitchen Club te bieden heeft? Bekijk het afhaalmenu. 

foto-facebook3-1.jpg

Italian Kitchen Club

Openingstijden: woensdag t/m zondag 17.00-20.00 uur

Telefonisch bestellen en afhalen: 010-4663244 of via whatsapp 0648139144

 

Bergselaan 163A, 3037BJ Rotterdam

bottom of page